Warme najaarscollectie is binnen!

Lekkere truien, warme jassen, leuke rokjes en mooie broeken; we zijn weer helemaal voorbereid op het nieuwe seizoen! 
In een van de mooiste pandjes van Ermelo hebben wij alles voor je klaarhangen! Dus kom gezellig even binnen, we hebben altijd een lekker kopje koffie klaar staan. 
 

Lees meer

camel active dag!

Op zaterdag 13 april hebben wij extra keuze in zomerjassen voor je geregeld! Dus kom gezellig even langs en snuffel tussen de vrolijk gekleurde zomerjasjes, bodywarmers en blazers van camel active. En als je op deze dag een item van camel active koopt, dan mag je een mooie shawl uitzoeken! Maar let op: deze extra jassen zijn er echt alleen op zaterdag 13 april. We zien je graag!

Lees meer

Zaterdag 8 september Fashion Event!

Aanstaande zaterdag showen we tussen 14.00 en 16.00 uur de mooie najaarscollectie in de winkel! Dus kom gezellig even binnen en neem een lekkere cocktail, een lekker hapje en laat je inspireren voor het komende najaar. Marieke Wolters praat je weer helemaal bij op het gebied van make up, de cocktail is van Het Drankenkabinet en de schoenen die we showen zijn van Leene schoenen en tassen. 
En als je zaterdag iets leuks koopt voor in je gaderobe, dan ktijg je een prachtig parfum kado! Tot zaterdag! 

Lees meer

Moederdag en Marc Aurel!

Zaterdag 12 mei hebben wij een geweldige high tea, gemaakt door Claudia van Home Tea, voor je klaar staan! We hopen je hiermee vast lekker te verwennen voor komende Moederdag. Daarnaast staat tussen twee en vier uur Angelique van ons mooie merk Marc Aurel in de winkel! Zij kan je alles vertellen over het merk en je leuke combinaties laten zien. Ook maak je deze middag kans op een gratis shirt of shawl van Marc Aurel! Tot zaterdag! 

Lees meer

Zaterdag 10 maart: Modemiddag!

Aanstaande zaterdag ben je tussen twee en vier uur van harte welkom om je te laten inspireren voor het komende voorjaar! Je kan onze vrolijk gekleurde collectie komen bekijken onder het genot van een heerlijk drankje van Het Drankenkabinet. Onze mannequins showen leuke sets van onze mooie merken, maar het wordt pas afgemaakt door de mooie schoenen van Leene! En als je zomers geïnspireerd bent, en je koopt deze dag iets leuks voor in de zomergaderobe, dan krijg je een lekker geurende attentie kado! 

Lees meer