Zaterdag 8 september Fashion Event!

Aanstaande zaterdag showen we tussen 14.00 en 16.00 uur de mooie najaarscollectie in de winkel! Dus kom gezellig even binnen en neem een lekkere cocktail, een lekker hapje en laat je inspireren voor het komende najaar. Marieke Wolters praat je weer helemaal bij op het gebied van make up, de cocktail is van Het Drankenkabinet en de schoenen die we showen zijn van Leene schoenen en tassen. 
En als je zaterdag iets leuks koopt voor in je gaderobe, dan ktijg je een prachtig parfum kado! Tot zaterdag! 

Lees meer

Moederdag en Marc Aurel!

Zaterdag 12 mei hebben wij een geweldige high tea, gemaakt door Claudia van Home Tea, voor je klaar staan! We hopen je hiermee vast lekker te verwennen voor komende Moederdag. Daarnaast staat tussen twee en vier uur Angelique van ons mooie merk Marc Aurel in de winkel! Zij kan je alles vertellen over het merk en je leuke combinaties laten zien. Ook maak je deze middag kans op een gratis shirt of shawl van Marc Aurel! Tot zaterdag! 

Lees meer

Zaterdag 10 maart: Modemiddag!

Aanstaande zaterdag ben je tussen twee en vier uur van harte welkom om je te laten inspireren voor het komende voorjaar! Je kan onze vrolijk gekleurde collectie komen bekijken onder het genot van een heerlijk drankje van Het Drankenkabinet. Onze mannequins showen leuke sets van onze mooie merken, maar het wordt pas afgemaakt door de mooie schoenen van Leene! En als je zomers geïnspireerd bent, en je koopt deze dag iets leuks voor in de zomergaderobe, dan krijg je een lekker geurende attentie kado! 

Lees meer

Nieuwe collectie stroomt binnen!

Onze nieuwe voorjaarscollectie stroomt binnen en ziet er heel vrolijk uit! Het is erg leuk om nu regelmatig binnen te komen en je te laten inspireren voor het komende seizoen. Je bent altijd welkom om alvast een kijkje te nemen; de koffie staat klaar! Tot snel! 

Lees meer

Zaterdag om 10 uur: Start Uitverkoop!

Zaterdagochtend vanaf 10 uur starten wij met onze SALE! 
Dan krijg je dus 30% korting op onze wintercollectie! Ook op de broeken van Cambio, de jurkjes van Caroline Biss, de cashmere van Repeat, de geweldige collectie van Marc Aurel e.d. Natuurlijk krijg je ook korting op alle accessoires; shawls, kettinkjes, handschoenen en riemen. Misschien zitten daar nog wel leuke Sinterklaas kadootjes tussen! 
In ieder geval tot zaterdagochtend! De koffie staan voor je klaar! 
 

Lees meer

ModeMiddag zeer druk bezocht!

Zaterdag 2 september was het een drukte van belang bij Nienke in Ermelo! Mannequins showden onze najaarscollectie; prachtige sets van Marc Aurel, cashmere-zachte jurkjes en tunieken van Repeat, handige, maar ook aparte jassen van Camel active en Frieda en Freddies en mooie jurken van Caroline Biss. En dat allemaal op de mooi bijpassende schoenen van Leene. Daarnaast kregen de dames een heerlijke port-cocktail van Het Drankenkabinet, een handmassage van Yvon van Inner Circle en prachtige najaars make-up van Marieke Wolters. Het was een heel geslaagde dag! 

Lees meer

Halve Prijzen!

De Halve Prijzen zijn van start gegaan! Vanaf nu krijgt u 50% korting op onze HELE zomercollectie! 
Broeken van Cambio, Jurkjes van Caroline Biss, Blousjes van Repeat; echt op alles krijgt u 50% korting. Ook op onze zomerse accessoires trouwens! Dus kom je zomergaderobe compleet maken; je bent van harte welkom!

Lees meer

Uitverkoop!

Zaterdag 24 juni starten wij met de uitverkoop! Je krijgt 30% korting op de HELE zomercollectie! Dus ook op broeken van Cambio, truitjes van Repeat en op alle accessoires! Je bent van harte welkom. 

Lees meer

Just say cheese!

Laat maar eens zien hoe geweldig je eruit ziet deze zomer! Post een leuke (vakantie) foto van jezelf in een outfit van 'Nienke in Ermelo' op Facebook; tag ons en maak kans je aankoopbedrag terug te winnen! Je kan je foto ook mailen naar info@nienkeinermelo.nl, dan zet ik de foto voor je op Facebook. We verloten een winnaar per maand, in de zomermaanden juni, juli en augustus. Succes!

Lees meer

Moederdag!

Zondag is het weer Moederdag! Dus gun je kinderen de tijd om een kado voor je te kopen en kom zaterdag gezellig bij ons langs! Wij vieren zaterdag vanaf 11 uur een pre-Moederdag feestje. We hebben lekkere High Tea hapjes van Home Tea catering uit Ermelo en je kan je nagels laten lakken door Sandra! Dus kom zaterdag gezellig bij ons tussen de leuke zomercollectie snuffelen; je bent van harte welkom! 

Lees meer

Zomerse tops en jurkjes binnen!

Nieuw binnen: off-shoulder tops van Soulmate en Marc Aurel. Met een streepje of een bloemetje, het staat heel vrouwelijk en charmant. Ook hebben wij zomer jurkjes binnen gekregen die je zó in je koffer gooit voor je vakantie! Tot snel!

Lees meer

Voorjaarscollectie is binnen!

Wat is het toch een vrolijk gezicht; al die leuke voorjaarskleding in de winkel! Frisse kleuren, vrolijke prints en speelse jurkjes; we krijgen er al helemaal zin in. Kom regelmatig bij ons binnen kijken, want de voorjaarscollectie groeit per dag! Dan ben je goed op de hoogte van de nieuwe collectie én word je vast vrolijk door de aanblik van het komende voorjaar! Tot snel! 

Lees meer