Helemaal open!

Wij zijn weer helemaal open! 
U bent van harte welkom om lekker rond te neuzen naar leuke zomerse items. 
En de SALE op de zomercollectie is al begonnen! Alle reden om weer eens gezellig binnen te komen.

We hebben een max van 6 klanten in de winkel.

Lees meer

Corona update

Wat een bizarre tijd! Het belangrijkste is natuurlijk uw gezondheid. Om deze zo veilig mogelijk te stellen bieden wij u de volgende mogelijkheden:
 
In de ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur kunt u gebruik maken van ‘private-shopping’. U kan zich hiervoor opgeven via info@nienkeinermelo.nl
 
In de middagen zijn wij gewoon open van 14.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Warme najaarscollectie is binnen!

Lekkere truien, warme jassen, leuke rokjes en mooie broeken; we zijn weer helemaal voorbereid op het nieuwe seizoen! 
In een van de mooiste pandjes van Ermelo hebben wij alles voor je klaarhangen! Dus kom gezellig even binnen, we hebben altijd een lekker kopje koffie klaar staan. 
 

Lees meer

camel active dag!

Op zaterdag 13 april hebben wij extra keuze in zomerjassen voor je geregeld! Dus kom gezellig even langs en snuffel tussen de vrolijk gekleurde zomerjasjes, bodywarmers en blazers van camel active. En als je op deze dag een item van camel active koopt, dan mag je een mooie shawl uitzoeken! Maar let op: deze extra jassen zijn er echt alleen op zaterdag 13 april. We zien je graag!

Lees meer

Zaterdag 8 september Fashion Event!

Aanstaande zaterdag showen we tussen 14.00 en 16.00 uur de mooie najaarscollectie in de winkel! Dus kom gezellig even binnen en neem een lekkere cocktail, een lekker hapje en laat je inspireren voor het komende najaar. Marieke Wolters praat je weer helemaal bij op het gebied van make up, de cocktail is van Het Drankenkabinet en de schoenen die we showen zijn van Leene schoenen en tassen. 
En als je zaterdag iets leuks koopt voor in je gaderobe, dan ktijg je een prachtig parfum kado! Tot zaterdag! 

Lees meer