Warme Winter Week!

Vanwege Corona kunnen wij geen modeshow geven van onze nieuwe najaarscollectie. MAAR; in de week van dinsdag 22 september tot en met zaterdag 26 september hebben we onze gezellige Warme Winter Week! 

Deze week bent u van harte welkom in de winkel om onze nieuwe collectie, onder het genot van een extra lekker hapje en drankje, te komen bekijken. We maken modeshows-op-afstand en deze filmpjes zetten we in deze week elke dag op Facebook. Natuurlijk hebben we in deze week, als u iets leuks koopt voor in uw gaderobe, een geurige verrassing voor u! Als dank voor uw klandizie en vriendelijke woorden tijdens de lastige Corona-tijd. We hebben het zeer op prijs gesteld! 

Lees meer

Helemaal open!

Wij zijn weer helemaal open! 
U bent van harte welkom om lekker rond te neuzen naar leuke zomerse items. 
En de SALE op de zomercollectie is al begonnen! Alle reden om weer eens gezellig binnen te komen.

We hebben een max van 6 klanten in de winkel.

Lees meer

Corona update

Wat een bizarre tijd! Het belangrijkste is natuurlijk uw gezondheid. Om deze zo veilig mogelijk te stellen bieden wij u de volgende mogelijkheden:
 
In de ochtenden van 10.00 tot 12.00 uur kunt u gebruik maken van ‘private-shopping’. U kan zich hiervoor opgeven via info@nienkeinermelo.nl
 
In de middagen zijn wij gewoon open van 14.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Warme najaarscollectie is binnen!

Lekkere truien, warme jassen, leuke rokjes en mooie broeken; we zijn weer helemaal voorbereid op het nieuwe seizoen! 
In een van de mooiste pandjes van Ermelo hebben wij alles voor je klaarhangen! Dus kom gezellig even binnen, we hebben altijd een lekker kopje koffie klaar staan. 
 

Lees meer

camel active dag!

Op zaterdag 13 april hebben wij extra keuze in zomerjassen voor je geregeld! Dus kom gezellig even langs en snuffel tussen de vrolijk gekleurde zomerjasjes, bodywarmers en blazers van camel active. En als je op deze dag een item van camel active koopt, dan mag je een mooie shawl uitzoeken! Maar let op: deze extra jassen zijn er echt alleen op zaterdag 13 april. We zien je graag!

Lees meer